Επιλέξτε τη γλώσσα σας

icone quest citt

Το ερευνητικό πρόγραμμα SAVEMEDCOASTS -2 σχεδιάζει πληροφοριακό και επικοινωνιακό υλικό που απαντά με πληρότητα τις ερωτήσεις, τις απορίες και τα αιτήματα σας σχετικά με το φαινόμενο της ανόδου της στάθμης της θάλασσας.

Αν και αυτό το φαινόμενο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο μια ηφαιστειακή έκρηξη ή τόσο συγκλονιστικό όσο ένας σεισμός, είναι ένα σημαντικό φαινόμενο που απαιτεί την προσοχή όχι μόνο των ανθρώπων που κατοικούν κοντά στη θάλασσα.

Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε αυτό το υλικό χρειάζεται να γνωρίζουμε πόσο εξοικειωμένοι είστε με αυτό το πρόβλημα και τις αιτίες του. Έτσι σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε. Θα μας βοηθήσετε; Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και πείτε μας τι γνωρίζετε, ακόμα και αν δεν κατοικείτε σε μια παράκτια περιοχή. Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε το φαινόμενο προσπαθήστε να σκεφτείτε για αυτό και να απαντήσετε ούτως ή άλλως: κάθε απάντησή σας είναι πολύτιμη για εμάς. Θα μας βοηθήσετε να καταλάβουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Η φωνή σας θα είναι ο οδηγός μας.

 

Κάντε κλικ εδώ για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιοκλικ εδώ για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο

______________________

Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε θα αποθηκευτούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του έργου SAVEMEDCOASTS-2, δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, όπως ορίζεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU GDPR). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιστημονικές δημοσιεύσεις, όπου δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί η προσωπική σας απάντηση.

 
Share