Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Καλώς ήλθατε στη σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε το Inundation, το πρώτο σοβαρό παιχνίδι* που έγινε ποτέ με θέμα την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Το παιχνίδι είναι μια εικονική αναπαράσταση της πραγματικότητας. Λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη τέσσερεις παράκτιες περιοχές απειλούνται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας κα θα μπορούσαν σύντομα να βυθίστουν. Προσέξτε το σκορ που δείχνει μέχρι ποιο επίπεδο η θάλασσα ανεβαίνει σε κάθε γύρο. Ένας χάρτης δείχνει την περιοχή που έχει ήδη βυθιστεί. Ο παίκτης μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας, αυτό το αργό αλλά αμείλικτο φαινόμενο, απαντώντας σε ερωτήσεις, παρακολουθώντας βίντεο ή συμμετέχοντας σε μίνι παιχνίδια. Σε κάθε γύρο ο τροχός αποφασίζει πώς θα αντιμετωπίσετε την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Θα μπορέσετε να αποφύγετε να βυθιστείτε από τη θάλασσα απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το πού και πώς συμβαίνει το φαινόμενο; Μπορείτε να σώσετε το χαρακτήρα (avatar) σας απομακρύνοντάς τον από την ακτή σε ένα από τα διασκεδαστικά μίνι παιχνίδια; Η παρακολούθηση των βίντεο θα σας βοηθήσει επίσης, αλλά θα πρέπει ακόμα να απαντήσετε σε ερωτήσεις. Και αν είστε τυχεροί, ο τροχός θα σας ανταμείψει με ένα από τα μπόνους που θα σας επιτρέψουν να παραλείψετε ένα γύρο.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε έκδοση Android, PC και IOS.(αποδοχή cookies για λήψη)

 

Share