Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Εκπρόσωποι από οργανισμούς και ιδρύματα σε επιλεγμένες παράκτιες περιοχές, η γνώμη σας έχει σημασία για εμάς! 

 

SMC2_Social Media Image_GR.pngΤο έργο SAVEMEDCOASTS-2 στοχεύει στην προώθηση της ανθεκτικής σε καταστροφές διακυβέρνησης και στην ευαισθητοποίηση για στρατηγικές μετριασμού και προσαρμογής των κινδύνων στις παράκτιες κοινότητες.

Οι τοπικές αρχές, οι οργανισμοί πολιτικής προστασίας, οι δημόσιες εταιρείες κοινής ωφέλειας, οι ΜΚΟ, η ακαδημαϊκή κοινότητα, οι βιομηχανίες και οι εκπαιδευτικοί που ζουν ή εργάζονται στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας, στις εκβολές του ποταμού Basento (Ιταλία), στο δέλτα του Έμπρo (Ισπανία) και στην πεδιάδα της Χαλάστρας (Ελλάδα) διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο για εμάς.

Ως δημόσιος ή ιδιωτικός οργανισμός ή ίδρυμα θέλουμε να μάθουμε πώς πιστεύετε ότι η Άνοδος της Στάθμης της Θάλασσας επηρεάζει την κοινότητά σας.

Ως δάσκαλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να σχεδιάσουμε μια εκστρατεία εκπαίδευσης για τους κινδύνους και να ενεργήσουμε ως σύνδεσμος για τους μαθητές σας.

Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο. Ενδιαφερόμαστε απλώς για τις απόψεις και. Επομένως, απαντήστε αυθόρμητα! Παρακαλούμε μη χρησιμοποιήσετε το Google!

 

Κάντε κλικ εδώ για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο

______________________

Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε θα αποθηκευτούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του έργου SAVEMEDCOASTS-2, δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, όπως ορίζεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU GDPR). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιστημονικές δημοσιεύσεις, όπου δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί η προσωπική σας απάντηση.

Share